website- development

A+ A A-

Υλοποιούμε δυναμικές , υψηλής ευχρηστίας και αισθητικής ιστοσελίδες βασιζόμενοι στο λογισμικό κατασκευής περιεχομένου διαδικτυακών τόπων ανοικτού κώδικα , που σας επιτρέπει να διαχειρίζεσται μόνοι το περιεχόμενό τους, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

Διαθέτει εργαλεία, που δίνουν τη δυνατότητα καταχώρησης  νέου περιεχόμενου καθώς  επεξεργασίας και μεταβολής κειμένων, φωτογραφιών και αρχείων, εύκολα και γρήγορα.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των δυναμικών διαδικτυακών τόπων που αναπτύσσει η i.D.Com SolutionsΟ ΣΒΣΕ είναι Σωματείο που συστήθηκε με σκοπό να εκπροσωπεί τις εγκατεστημένες στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βιομηχανίες.


Η δημιουργία από την Σοφία Κομίνη της Verum Herb, μιας οικογενειακής  επιχείρησης  βιολογικής καλλιέργειας σε μία έκταση τριάντα περίπου στρεμμάτων, σηματοδοτεί την απόφασή της να συνεχίσει, να επεκτείνει και να συστηματοποιήσει την καλλιέργεια βοτάνων και αρωματικών φυτών που έχουν ελληνική ταυτότητα και μεγάλη ιστορία.


Η NERCO-N. ΧΛΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕΜ είναι εταιρεία Εκπόνησης Μελετών και Παροχής Υπηρεσιών σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Φορείς και Επιχειρήσεις, σε τομείς που άπτονται της προστασίας, διαχείρισης, ανάπτυξης και ανάδειξης του Περιβάλλοντος, των Δασικών Οικοσυστημάτων και της Γεωργίας, καθώς και σε τομείς που άπτονται της Τουριστικής Ανάπτυξης και των Έργων Υποδομής.


Με πάνω από δεκαετή εμπειρία στον χώρο της εξειδικευμένης πληροφορικής ανάκτησης δεδομένων, στην DataRecall κάθε απώλεια δεδομένων είναι προσωρινή.

Η DataRecall προσφέρει τις ταχύτερες, βολικότερες και ασφαλέστερες λύσεις στους πελάτες της για κάθε πρόβλημα, όπως είναι η απώλεια δεδομένων από όλα τα μέσα αποθήκευσης (σκληροί δίσκοι, usb flash, κάρτες μνήμης, RAID συστήματα κ.λ.π).


Η Digital Earth Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2004 με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε αντικείμενο γεωπληροφορικής και ειδικών εφαρμογών της.


Αποκλειστικός αντιπρόσωπος από το 1991 των προϊόντων του οίκου Trimble στην Ελλάδα. Σήμερα, κατέχει πρωτεύουσα θέση στην αγορά τοπογραφικών οργάνων στην Ελλάδα και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρείες του χώρου.


Η εταιρεία «X. Λιαπάκης – B. Μπαλής Σύμβουλοι Μηχανικοί Ο.Ε.» με δ.τ. Geotech, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1991.  Τα μέλη της, είναι μέλη της ΓΕΜ με πτυχία Γ’ στην κατηγορία 16, ενώ η ίδια η Εταιρεία έγινε μέλος της ΓΕΜ με πτυχίο τάξης Δ’ στην κατηγορία 16 και πτυχία Β’ στην κατηγορία 10.  Στις 27 Ιουνίου 2008 η εταιρεία επανακαθόρισε τα πτυχία της με τη συμμετοχή δύο ακόμα τοπογράφων μηχανικών και το πτυχίο της κατηγορίας 16 έγινε τάξης Ε’.


Αποκλειστικός αντιπρόσωπος από το 1991 των προϊόντων του οίκου Trimble στην Ελλάδα. Σήμερα, κατέχει πρωτεύουσα θέση στην αγορά τοπογραφικών οργάνων στην Ελλάδα και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρείες του χώρου.


Συγκρότημα  ενοικιαζομένων δωματίων, Φάρος - Σίφνος


Ο πρώτος υψηλών προδιαγραφών ιστότοπος που απευθύνεται σε δασκάλους, φιλολόγους, φοιτητές ή και μαθητές. Όραμα και φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε διδακτικό ή μαθησιακό υλικό εγγυημένης ποιότητας και εγκυρότητας, για όλες τις τάξεις και για όλα τα φιλολογικά μαθήματα, καθώς και για το διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π.


Δήμος Ορχομενού - Επίσημος Διαδικτυακτός Τόπος


Η εφαρμογή του 3ου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης στις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας, οδήγησε στη συνεργασία κοινωνικών επαγγελματικών και οικονομικών φορέων των περιφερειών Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας, με στόχο την ανάληψη της διαχείρισης των έργων του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα".


facebook icontw-iconicontexto-inside-linkedin

Copyright @ 2016 i.D.Com Solutions

Log in to your account or